Harry Sacksioni – 50 jaar On Stage!

Gitaarvirtuoos Harry Sacksioni viert zijn 50-jarig jubileum met een nieuw soloprogramma.

Hij kan het zelf bijna niet geloven, maar Harry Sacksioni is in de afgelopen 50 jaar echt ieder jaar op tournee geweest. In binnen- en buitenland! Een enorme prestatie. Zeker als je beseft dat hij dat bijna ieder jaar deed met nieuw geschreven nummers. Dit jubileumprogramma is gevuld met hoogtepunten uit zijn rijke catalogus, nieuw werk en mooie anekdotes. 

Beste Akoestische Gitarist van de Benelux

Harry’s technisch vermogen om ‘een hele band uit zijn gitaar te toveren’ gemixt met zijn ontwapenende verteltrant, maken van deze show een overrompelende gebeurtenis. Hij maakt meer dan waar wat we al jaren van hem weten. Namelijk dat hij een eigenzinnig en uniek fenomeen is: Edisonwinnaar, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, naamgever van een trein én 13 maal verkozen tot Beste Akoestische Gitarist van de Benelux.

Bijzondere anekdotes

De titel van deze show Dat kunnen ze allemáál wel zeggen verwijst naar een van de vele verhalen uit Harry’s jubileumboek. In zijn theaterconcert in onze LIMBURGzaal deelt hij meer mooie, bizarre, bijzondere en hilarische anekdotes over 50 jaar touren. Naast natuurlijk zijn geweldige gitaarmuziek.

Deel deze activiteit:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter