Kerst met een Pluim

Heritage Sinfonietta o.l.v. Martijn Pepels

 

In september 2021 presenteerde kamerorkest Heritage Sinfonietta het Concert met een Pluim in de Oranjerie in Roermond, een hartverwarmend concept dat met open armen ontvangen werd na een lange periode van lockdowns en gesloten theaters. Honderden ouderen kwamen voor dit concert bijeen en konden na lange tijd van social distancing weer met volle teugen genieten van elkaars gezelschap, een lekker kopje koffie met gebak en natuurlijk prachtige muziek, live uitgevoerd door Heritage Sinfonietta.

Na het succes van dit concert is Heritage Sinfonietta binnenkort ook te zien en horen in Weert! Met de feestdagen in aantocht presenteert het orkest in december 2023 Kerst met een Pluim, en u kunt zich opnieuw verheugen op een gezellige en muzikale middag. Onder leiding van dirigent Martijn Pepels zal het orkest u verrassen met muziek uit de meest uiteenlopende genres, van de mooiste melodieën uit de klassieke muziek tot de bekendste meezingers. Daarbij zal een keur aan Limburgse solisten acte de présence geven. De middag wordt gepresenteerd door niemand minder dan Rob Mennen en Renée van Wegberg.

Vooraf bent u van harte welkom voor een warme ontvangst en een gezellige bijeenkomst met koffie en gebak. Kom samen in de ultieme kerststemming en beleef een heerlijke middag in de fijne sfeer van het gloednieuwe theater, prachtige muziek en goed gezelschap!

Deel deze activiteit:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter