Wandeling in je hoofd Muziek- en lichtinstallatie 0-2 jaar

Kom op zondag 9 augustus met jouw kleintje naar Theater Heerlen naar de bijzondere voorstelling Wandeling in je hoofd. Laat je samen door een muziek- en lichtinstallatie meevoeren naar een betoverende wereld! Van vrolijke klarinetmuziek naar spannende harpklanken en van speelse roffels naar een betoverend IJslands liedje bij een knapperend haardvuur. Kom en geniet van de verwondering en blijheid die ontstaat op het gezichtje van jouw kleintje!

Wandeling in je hoofd

Wandeling in je hoofd brengt baby’s en hun ouders in een betoverende sfeer die fascineert, verwondert en de fantasie prikkelt. De licht- en geluidsinstallatie voert publiek langs een wandeling in de eigen verbeelding. Zittend in cirkels van licht neemt een soundscape je mee van vrolijke klarinet muziek naar spannende harpklanken en van speelse roffels naar een betoverend IJslands liedje bij een knapperend haardvuur. Ook het licht verandert steeds de atmosfeer en de omgeving.

De maakster zegt over deze voorstelling: “De allerkleinsten vind ik de mooiste doelgroep voor theater omdat zij zonder oordeel kunnen genieten. Je ziet de verwondering en blijheid op hun gezichtjes ontstaan als ze iets moois zien of horen. En het prachtige is dat de baby’s ook de ouders in hun verwondering meenemen. Het is een magisch gebeuren waar ik elke keer intens van geniet.” 

Één kaartje is geldig voor één ouder en één kind. Als u meerdere kinderen heeft of samen wilt komen, kunt u contact opnemen met de kassa via +31-(0)45-571 66 07.

Wandeling in je Hoofd-YouTube
Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter