Vostertfeesten 20 jaar

De VostertFeesten vindt plaats op donderdag 22, vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 augustus 2019 op het vertrouwde festivalterrein te Bree.

De Vostertfeestsen bestaan 20 jaar en om dat te vieren komt een rits artiesten eind augustus voor een 2e keer naar Bree. Het vrijdags Zomercarnaval staat andermaal op het programma. Dit jaar bouwen Vader Abraham, Willy Sommers, De Romeo’s, Sam Gooris, Peter Koelewijn en Christoff aan polonaises. Johnny Logan zet de kers op de feesttaart.

Zaterdag is voor de discofans met ondermeer Boney M Revue en de Dolly Dots, Zondag passeren Middel of the Road, The Troggs, The Rubettes, The Animals, Sweet, Chris Thomson en The Trems. De afgelopen 20 jaar bezochten meer dan 140.000 mensen de Vostertfeesten

Maandag 26 august begint het Tirolerfest vanaf 18u30 met volgende artiesten Dj Leder Hosen Seppl, Die Batseklatsers, Schlagersangerin Natascha (nl Helene Fischer), Oktoberfestband Nr 1 DIE MANNER, Dj Otzi Doublé en
STARGAST  HANSI HINTERSEER

Dus één extra dag feest in 2019.
Wat zeggen we??? Één dag méér??? NEEN !!!
2 DAGEN EXTRA !!!
Wij gaan 5 dagen feesten dit jaar.
VostertFeesten 20ste editie, vrijdag 23 augustus 2019 ZOMERCARNAVAL.
En wat voor namen:
Sam Gooris, Partyfriex, Peter Koelewijn, Christoff, Vader Abraham, Johnny Logan, Willy Somers, De Romeo’s en het Feestteam!
En op maandag 26 augustus TirolerFest !
Met als stargast HANSI HINTERSEER.

 

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter