Urbanus

BIS BIS BIS!

Na een uitverkochte tournee door België komt Urbanus nu ook naar Nederland!

Urbanus heeft na het schrijven van een succesvolle autobiografie ‘En van waar dit allemaal komt’ weer een grote honger naar het podium. Met enorm veel enthousiasme keert de godfather van de Vlaamse comedy terug met een volle koffer met het beste materiaal van vroeger maar ook met nieuwe verzinsels.

Een boodschap van de godfather zelf

Zoals praktisch al mijn collega’s zat ik door Sint Corona al 2 jaar opgesloten achter de theatergordijnen. Ik kon die gedwongen isolatie gelukkig zinvol verspillen door mijn autobiografie ‘EN VAN WAAR DIT ALLEMAAL KOMT’ te schrijven, maar de drang om de mensen live te laten lachen zat toch serieus onder mijn hart te drukken. Ik zal mijn fans zoals altijd verrassen met een kersverse show met nieuwe liedjes en sketches.     

Deze keer zal ik de fans, die me graag wat bekende meezingers horen zingen, ook tevreden stellen. Na een carrière van 50 jaar mogen er al eens wat van mijn hitjes tussen zitten. Er beginnen hierdoor al wat peesjes tegen te wringen in mijn kop en gewrichten, maar geen probleem, ik blijf wie ik ben en zal dus weer als Urbanus met volle enthousiasme op de planken verschijnen. 

Welkom iedereen, 

Urbanus     

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Do 28 September 2023 - Vr 29 September 2023

Tijd: 20:00

Kosten: €vanaf € 17,50

Meer informatie:

www.plt.nl

Parkstad Limburg Theaters

Burg. van Grunsvenplein 145, Heerlen
Naar boven