Tover Route Roermond

De interactieve, muzikale Tover Route wordt wegens succes van vorig jaar herhaald. Toveren kan bij nog meer locaties verspreid door onze sfeervol verlichte binnenstad.

Op jou wacht een vernieuwde én vooral muzikale Tover Route, de leukste manier om deze winter ROERMONDVOL Licht te beleven!

Twee tovenaars

Tijdens een wandeling door de binnenstad van Roermond werd de Troubadour plots gebeld door zijn nichtje DJ Daisy Bell uit Miami.

“Is de stad dit jaar al mooi verlicht en ben je alweer druk aan het toveren?” vroeg ze. Zij wist zich de Tover Route van vorig jaar nog goed te herinneren, wat een spektakel was dat! Helaas moest de Troubadour haar teleurstellen, ook dit jaar heeft hij weer veel hulp nodig om Roermond te laten schitteren.
“Ik kom je dit jaar helpen, mijn favoriete neef. Ik neem mijn lichtgevende muziekinstrumenten mee, die kunnen we gebruiken!” zei DJ Daisy Bell.

Wat een goed idee! Als we de muziekinstrumenten en de kracht van de toverstokjes bundelen, kunnen we Roermond niet alleen laten schitteren maar ook nog eens een festival aan muziek en geluiden maken. Dan komt de stad dit jaar extra tot leven!

Nog meer tovenaars

Bij aankomst in Roermond heeft DJ Daisy Bell haar magische muziekinstrumenten bij maar liefst 20 etalages in de binnenstad verspreid en geïnstalleerd. Tijd voor een test: de Troubadour pakte zijn toverstokje en toverde een muziekinstrument aan. Chique, het instrument gaf echt licht!
DJ Daisy Bell pakte haar telefoon en scande de betoverde QR code bij het muziekinstrument. Plotseling kwam er een vet deuntje uit haar telefoon. Wow, wat een sfeer zo overdag!

Zij zouden het liefste in heel Roermond de instrumenten verlichten en een orkest aan geluiden ervaren, maar dat kunnen ze niet alleen.
Wie komt de Troubadour en DJ Daisy Bell helpen om Roermond te betoveren en muzikaals veel moois te laten horen?

Kom jij toveren in Roermond?

Samen met jouw toverstokje en telefoon (of die van papa, mama, oma of opa) kun je vanaf 5 november de magische instrumenten verlichten en ook nog eens spectaculaire muzieknummers tevoorschijn toveren. Verspreid door de stad zijn er meer dan 40 toverpunten.
Toveren kan vanaf 5 november t/m 30 januari 2022.

  • Het verkooppunt van de toverstokjes maken we binnenkort bekend.
  • Bij aankoop van het toverstokje ontvang je een gratis printversie van de plattegrond met daarop alle toverlocaties én de toverpuzzel.
  • De toverstokjes van 2020 kun je ook dit jaar weer gebruiken.
Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Meer Junior, Varia

Za 06 November 2021 - Zo 30 januari 2022

Tijd:

Kosten: €

Meer informatie:

www.weareroermond.com/tover-route-roermond/

Centrum

Roermond
Naar boven