Theater De Maaspoort en de Bibliotheek Venlo ontvangen bestseller-auteur Rutger Bregman

Dit is een avond over een radicaal idee, gepresenteerd door de Bibliotheek Venlo en De Maaspoort Theater & Events. Een idee waar machthebbers al eeuwen bang voor zijn. Waar religies en ideologieën zich tegen hebben gekeerd, media maar weinig over berichten en de geschiedenis één lange ontkenning van lijkt. Het idee: de meeste mensen deugen. Dat toont Rutger Bregman aan in dit Correspondent College, gebaseerd op zijn nieuwe boek.

Met overdonderend bewijs en verrassende verhalen uit de geschiedenis, psychologie, biologie en economie, laat Bregman zien dat mensen niet geneigd zijn tot het slechte, maar juist tot het goede. Na deze avond weet je dat de wereld radicaal kan veranderen en kijk je voor altijd anders naar het nieuws, de politiek, en de wereld om je heen.

Rutger Bregman is historicus. Zijn bestseller ‘Gratis geld voor iedereen’ verscheen in 32 landen. Onlangs publiceerde hij zijn nieuwe boek:  ‘De meeste mensen deugen’ bij De Correspondent.

Op deze bijzondere voorstelling geldt een biebpas-korting van 10%. Wil je hier gebruik van maken? Koop jouw kaartje dan op vertoon van je lidmaatschap aan de servicebalie van de Stadsbibliotheek. Liever online alvast een plek reserveren met 10% biebpas-korting? Dat kan via onderstaande knop met kortingscode; ‘BiebRutgerBregman’. Let op; bij toegang zal u verzocht worden uw biebpas te tonen.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter