The Slam Worldwide Tour Monasteries & Gassed Up

Gassed Up, Monasteries & FreeHowling samen op The Slam Worldwide Tour 2021!
Op zondag 17 oktober komen ze samen net Poppodium Volt.

In een co-headline avond komen Gassed Up en Monasteries samen met support act FreeHowling naar het zuiden toe voor een de enige Nederlandse show van hun tour.

Monasteries’ Allowing Your Traitors to Die” is nog maar net uit en we trappen nu al de deuren in met meer geweldig nieuws want niet alleen komt er een nieuwe EP uit van de band maar ze gaan later dit jaar ook op tournee waarbij ze een stop maken in Nederland en waar beter dan in Sittard-Geleen!
Met een nieuw platencontract op zak bij Seek & Strike komt in april de EP “Silence” uit. Een grote volgende stap voor de band uit Manchester.

Ook de Britse band Gassed Up zat niet stil want de single Section 20 zag vorige week het licht!
Met een flinke dosis grime invloeden knalt te plaat hier door de speakers tijdens het schrijven van deze tekst. De band staat onder andere bekend om hun energieke live shows en dat gaat zeker ook weer gebeuren op 17 oktober. Met een volgende stap in hun carrière is het level up voor de Britten.

Ook FreeHowling brengt dit jaar nieuwe muziek uit met hun “Journey of ad Dead Man”. De EP is nu al overal te beluisteren. De “young kid” op deze tour staat er heel volwassen in, met een zeer sterke sound staat het “beest” al als een huis. Dat de speakers een zware avond staat de wachten mag wel duidelijk zijn met deze package.

De avond is een co-headliner package, verwacht dus twee volle sets van Gassed Up en Monasteries!
Tijd dat we het najaar in gaan met heerlijke shows.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter