The Dire Straits Experience

The legend is alive!

Voor de fans leek het ’t einde van de wereld toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. De muziek van de razend populaire rockformatie leeft echter meer dan ooit tevoren. En dat is te danken aan The Dire Straits Experience. 

Ongeëvenaarde muzikale klasse

The Dire Straits Experience laat de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier herleven. Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten vormen samen een ijzersterke band, die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengt. Eerder werkten deze musici samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield.

Sultans of swing, Money for nothing, Private investigations; The Dire Straits Experience brengt de muziek tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands uit de geschiedenis van de rockmuziek.

In de media

“Dit moet je gezien hebben om te geloven. Dit moet je gevoeld hebben… deze ervaring, deze Dire Straits Experience.” – De krant van West-Vlaanderen

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter