Splinter Chabot bij Bibliocenter Weert

Wil jij deel uitmaken van een avond die zonder twijfel voor verrassingen gaat zorgen? Kom dan naar Bibliocenter Weert op 4 november van 19.30 tot 21.30 uur en ontmoet Splinter Chabot, schrijver van Confettiregen!

Splinter Chabot worstelde lange tijd met zijn geaardheid. Die worsteling leverde begin 2020 een prachtig boek op, genaamd Confettiregen. Dit is zijn debuutroman. Confettiregen is een ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie en diens worsteling met en zoektocht naar zichzelf. Over het ontdekken dat je anders bent dan je omgeving en anders dan wie je wilt zijn. Het is een autobiografisch verhaal over Chabots coming-out en de weg ernaartoe.

Het belooft een bijzondere avond te worden met een openhartige gast die erom bekendstaat dat hij niet op zijn mondje gevallen is. Riya Geboers gaat met hem in gesprek.

Over Splinter Chabot
Chabot is programmamaker, onder andere bekend van het programma Splinter, in de politiek en als tafelheer bij De Wereld Draait Door.

WeertRespecteert
Dit is een lezing in het kader van WeertRespecteert. Tijdens WeertRespecteert vinden activiteiten plaats, waarbij verschillende groepen in de maatschappij centraal staan.

Aanmelden
Aanmelden voor deze activiteit is verplicht via www.bibliocenter.nl/splinterchabot.
De kosten voor de lezing bedragen 10 euro voor leden en 15 euro voor niet-leden.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter