Slaves “To Better Days European Tour”

Slaves met Siamese & Acres naar Poppodium Volt tijdens de “To better days European Tour”. Zondag 24 oktober 2021 staan de drie bands in Sittard-Geleen.

Wat kijken we hier naar uit zeg, een avond vol internationale rock bands van hoog niveau!
Daarom maken we het nu alvast bekend zodat we kunnen watertanden tot Slaves, Siamese en Acres het podium betreden in oktober.

Slaves bracht eerder dit jaar de succesvolle opvolger “To Better Days” uit van hun vorige plaat. Een nieuwe langspeler waarbij de band een volgende stap zet in productie en kwaliteit. Met de singles Bury a Lie en Wasting my Youth trapte de band vorig jaar hun album release af en zette meteen een stevige landmark voor de plaat die zou komen. Nu, maanden later kondigen ze hun Europese tour aan en ondanks dat we er nog even op moeten wachten smaakt dit nu al meteen naar meer!

De Britse act Acres en Deense act Siamese staan de band bij deze dag. Acres lanceerde hun plaat “Lonely World” in 2019 wat meteen zorgde voor een lift-off voor de band. Met supporttours van Casey, Hellions en Silent Planet lanceerde ze zichzelf. Shows op Jera on Air en Wacken zouden volgen. Een heerlijk begin voor de nieuwe band en nu opnieuw op tour.

Siamese daarentegen loopt al wat langer mee met hun meest recente release ook uit 2019 “Super Human”, welk meer 10 miljoen streams haalde in Maart van vorig jaar. Ook zij sloten al vaker aan bij toffe tours met o.a April, Oceans Ate Alaska en Cambria. Een van de beste Deense live rock acts gewoon in Sittard-Geleen.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter