Sertab Erener (TUR)

Europe Tour

Een avond vol muzikale betovering.

We zijn trots dat de Turkse popdiva Sertab Erener naar Heerlen komt tijdens haar Europese tour. Deze prachtige zangeres maakt een bijzondere mix van muziekgenres, waarin zij elementen van pop, rock, jazz combineert met traditionele Turkse muziek.

Al jaren een superster

In Turkije is de in Istanbul geboren en getogen Sertab Erener al jaren een superster. Ze volgde haar opleiding aan het staatsconservatorium van Istanbul en begon haar carrière als vocalist in diverse bands voordat ze opviel als achtergrondzangeres van Sezen Aksu. In 1992 bracht ze haar eerste album Sakin Ol uit. In 2000 verscheen ze voor het eerst op de internationale hitlijsten met haar a capella-versie van Zor Kadin van Voice Male. De grote klapper kwam echter in 2003 toen zij met Everyway That I Can het Eurovisie Songfestival won. Haar performance in Riga zorgde voor haar internationale doorbraak.

Ben Yaşarım: Ik leef

Sertab Eren staat bekend om haar veelzijdige vocale bereik en haar vermogen om haar zangstijl aan te passen aan verschillende muziekstijlen en stemmingen. Verwacht een avond vol muzikale betovering, waarin zij zowel tijdloze klassiekers als onweerstaanbare nieuwe pareltjes van haar meest recente studioalbum Ben Yaşarım (vertaald: ‘Ik leef’) zal vertolken.

Deel deze activiteit:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter