Sean Taylor

Sean Taylor is een van de meest opwindende en hardwerkende namen op het internationale roots- en bluescircuit. Zijn unieke manier van songwriting en optreden brengt een fusie van blues, Americana, folk, roots, spoken word en sociale betrokkenheid. Een concert van Sean Taylor is echt een belevenis. Ongelooflijk hoeveel klanken hij weet te toveren uit zijn gitaar. Alsof hij niet alleen speelt. Daarnaast zit hij ook graag achter de piano.

Zijn unieke songwriting is een cocktail van Tom Waits, Leonard Cohen en Jack Kerouac, met een stem die een kruising is tussen John Martyn en Van Morrison en een gitaarstijl die klinkt als een akoestische Stevie Ray Vaughan jamming met JJ Cale (als deze grootse artiesten nog zouden leven). Zijn live shows combineren songwriting van wereldklasse met de verhalen van “on the road”. Ook stevige maatschappij kritische songs zijn hem niet vreemd.

Over Theaterboerderij Boeket
Landelijk gelegen, in het buitengebied van Nederweert ligt op een prachtige locatie Theaterboerderij Boeket. Bezoekers beleven theater in een pure en intieme vorm in de unieke setting van de theaterboerderij, theaterhuiskamer of theatertuin. Theaterboerderij Boeket biedt een afwisselend programma van artiesten en draait volledig op vrijwilligers en de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de artiest. Theater beleef je bij Theaterboerderij Boeket.

Deel deze activiteit:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter