Punt Welzijn: jouw infopunt voor vrijwilligerswerk

Ben je werkzoekend en wil je nieuwe kansen en mogelijkheden verkennen? Heb je al gedacht aan vrijwilligerswerk? Het is niet alleen een manier om anderen te helpen, maar het biedt ook de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je bestaande talenten te versterken. Je kunt vrijwilligerswerk doen in je eigen buurt, voor een vereniging, stichting, of non-profitorganisatie. Punt Welzijn staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste mogelijkheden.

Vrijwilligerswerk biedt niet alleen de kans om je cv aan te vullen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten, kennis en vaardigheden te delen en vooral iets zinvol en leuks te doen voor jezelf en anderen.

Op maandag 20 november geven Simone de Back & Carine Karssen van Punt Welzijn informatie over verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in het Weerterland. Zo kun je vrijwillig aan de slag op een manier die bij jou past.

Als je specifieke vragen hebt over vrijwilligerswerk, kun je deze vooraf stellen aan Simone & Carine via vrijwillige-inzet@puntwelzijn.nl o.v.v. Walk & Talk.

Wat is een Walk&Talk?
Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis.

Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Leer mede werkzoekenden (je tijdelijke collega's) kennen en help elkaar vooruit.
Je krijgt support en je wordt enthousiast aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter