Popronde Sittard

Ook in 2021 kun je weer genieten van de Popronde in Sittard-Geleen.
We hebben er even op moeten wachten, veel moeten verschuiven maar nu mag en kan het toch echt. Het festival waar je de nieuwste Nederlandse artiesten kan ontdekken gaat de binnenstad door. Vanaf 17.00 kun je genieten van de allerleukste optredens op diverse podia.

Zo kun je om 17.00 bij de kick-off zijn van het festival in het Filmhuis de Domijnen met Roos Meijers. En starten we op deze zelfde locatie om 19.00 met KY.

Maar ook in Volt is het genieten, maar dan pas vanaf 21.00 met Wowi.
Rovan Simmons, geboren op Curaçao en opgegroeid in Schiedam. Met zijn diepe stem vermoed je niet dat Wowi de hoge noten kan raken maar ook kan rappen. Urban met een vleugje van de Caribische Zee is een goede omschrijving voor Wowi’s sound. Naast de Grote Prijs van Rotterdam is Wowi in 2019 ook benoemd tot De Belofte van Rotterdam.

Vanaf 22.00 hoor je Jadi D. She’s thick, fierce and gorgeous. Jadi D brengt a whole lotta “Thick Bitch Energy” to the stage. Met hype, turned-up beats and her saucy af attitude will she definitely make you shake some ass! Prettty-Girl-Gang music to make you pop’ that pussy! “It’s Jadi D Bishh”

En om 23.00 sluiten we het festival af in Poppodium Volt met niemand minder dan Abel!
Abel is een 23-jarige artiest uit Arnhem. Na samen met Lennycan het project Up&Away uitgebracht te hebben staat hij nu op eigen benen. Op authentieke wijze brengt hij zijn leven in kaart. Zijn eigen werk komt dit jaar uit in de vorm van een EP en is het best te omschrijven als een kwetsbaar maar krachtig geheel over liefde, verandering en volwassen worden.

Dit jaar kun je een ticket kopen voor het festival voor slechts 5euro waarmee je naar alle shows kunt. Let wel op, als een locatie vol is dan kom je er niet meer in. Iedere locatie heeft zijn eigen maximale capaciteit, dus het kan nogal verschillen, dus wees er op tijd bij! Bij je eerste locatie bezoek krijg je een polsbandje waarna je naar alle locaties kunt. Op deze eerste locatie zullen ze zowel je ticket als QR-code scannen.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter