Pink Floyd Project

Return to The Dark Side Of The Moon

Een ode aan een van de bestverkochte albums aller tijden

Na hun spectaculaire én vijf sterren show The Wall 40 Years reist Pink Floyd Project tien jaar verder terug in de tijd naar 1973; het jaar waarin Pink Floyd transformeert van undergroundband naar wereldact.  

Deze show is een weergave van en ode aan de show die Pink Floyd zelf 50 jaar geleden speelde, geïnspireerd op het optreden in de unieke Live at Pompeï-concertfilm. Op het podium experimenteert de band met nummers als Obscured by Clouds, Set the Controls for the Heart of the Sun en Careful with that Axe, Eugene. Met het 23 minuten durende Echoes maakt de band vervolgens de opstap naar Pink Floyds grote doorbraak in 1973 met het album The Dark Side of the Moon.  

Integrale uitvoering

The Dark Side of the Moon behoort tot de bestverkochte albums aller tijden en viert in 2023 zijn 50-jarig jubileum. Pink Floyd Project speelt in onze RABOzaal een integrale uitvoering van dit ‘classic album’ met klassieke Floyd-songs als Time, The Great Gig in the Sky, Us and Them en natuurlijk Money. Pink Floyd Project brengt de sound van Pink Floyd en de look & feel van hun liveshows samen in een uniek en groots visueel spektakel. Dat wordt genieten!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter