OMA Challenge Run – Walk & Ride Festival

Lopen, hardlopen en fietsen door Oude Maasarm in Broekhuizenvorst

Een uniek evenement. Langs de meanderende maas. Over bruggetjes en stapstenen. Dwars door het water. Een trailrun van diverse afstanden die lopend, hardlopend of fietsend afgelegd kunnen worden.

Geboren aan de oevers van de meandere Maas. Opgegroeid op de single tracks van deze regio. Verschillende achtergronden en ambities, maar één ding hebben we gemeen: buiten spelen.De een liever op hardloopschoenen, de ander liever op de mountainbike. Op het vlakke of door het hooggebergte. Heel snel of veel te lang. Als het maar buiten is.
Daarnaast delen we passie voor organiseren. En wat is er dan mooier om een evenement te mogen organiseren door een van de mooiste stukjes Noord-Limburg. Én een verborgen pareltje. Want het gebied is voor velen nog onontdekt. Ga met ons mee over de mooiste paadjes van de Oude Maasarm. Trotseer het water en de stapstenen.

Te voet of op de fiets: de keuze is aan jou!

Er worden binnen de disciplines (wandel, mtb, gravel) diverse afstanden aangeboden. Zie de website voor meer informatie.
Daarnaast wordt er ook een kidsrun georganiseerd.

De starttijden zijn tussen 8.30 uur en 13.30 uur.
Startlocatie: Sportpark ’t Venneke in Broekhuizenvorst

Inschrijven via de website van OMA Trail. Het inschrijfgeld voor de OMA trail bedraagt 12,50 euro in de voorinschrijving, inclusief een malse hamburger. Ongeacht de afstand waaraan je deelneemt (dit is exclusief verwerkingskosten van Larssie.com). Allemaal leuk en aardig zul je denken, maar wat krijg ik daar dan voor terug? Om te beginnen: een uniek evenement. Een zeldzaam mooie route door de Oude Maasarm. Start en finishlocatie aan de rand van dit prachtige gebied in de ‘OMA VILLAGE’;  een unieke plek met diverse stands, DJ, hapje, drankje, massage en nog veel meer!

Daarnaast onder andere: een gepersonaliseerd start- of stuurnummer voorzien van chip (trailrun). Uitgebreide bevoorrading onderweg. OMA-segmenten onderweg met kans op gave prijzen. En meer!

Go with the flow…

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter