Nieuw! PopMoment Torenfeesten Nederweert

Nieuw! PopMoment di. 9 juli 2024

PopMoment is een nieuw festival in Nederweert voor jonge (theater)makers en jonge bands, op een erfgoedlocatie. Hoe bijzonder kun je het hebben?!

Wat kun je verwachten? De Nederweerter band Middle Green, de Weerter band Booze ’n Blues, gevolgd door de landelijk bekende band JUNO. De slot-topper!

Tijdens op- en afbouw drink je een speciaalbiertje op het Bierplein of check je de DJ op het Gaffelplein.

**Entree € 15,-. Open vanaf 18.00 uur. Aanvang 1e band 19.00 uur. Locatie: Milderspaat 1 Nederweert-Eind.

Middle Green

Vier jonge muzikanten van 17 en 18 jaar uit Nederweert. De band speelt covers. Ze werken ook hard aan eigen nummers. Dit jaar wonnen zij de Contest Soulex Battle of the Bands.

Booze ‘n Blues

Booze ’n Blues is een 4-koppige blues-rock band uit Weert. Ze spelen covers van o.a. John Mayer, Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix. Verwacht flinke energie afgewisseld met een aantal relaxte blues klassiekers en vooral HEEL VEEL gitaarsolo’s!

Slot-topper!!! JUNO

JUNO is akoestisch-elektronische muziek. Met een one-of-a-kind mix van tuba, sax, synths en drums maakt JUNO een evocative blend van cinematic techno en progressive house.

Bereid je voor op een dansbare trip met vier retemuzikale reisleiders, die je met alle liefde rondleiden in hun wereld – en dat live on stage!

Deel deze activiteit:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter