Niels Geusebroek – Young at Heart

Niels Geusebroek

Young at Heart


De voorstelling is verplaatst van zaterdag 31 oktober naar zaterdag 30 oktober 2021. Heb je een ticket voor 31 oktober? Dan is deze gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Met de nieuwe sound van de single Anyone Out There, die vorig jaar uitkwam, markeerde Niels Geusebroek een nieuwe periode in zijn muziekcarrière. Nu komt hij solo naar het theater. Eén van Nederlands meest authentieke singer-songwriters, solo, met zijn gitaar… Dat belooft een prachtige avond te worden.

Time out

Na een aantal jaar intensief met zijn muzikale carrière bezig zijn geweest, besloot Niels twee jaar geleden meer tijd met zijn kinderen door te brengen. Ook wilde hij de rust nemen voor het schrijven van nieuwe muziek. Het resultaat daarvan is zijn single Anyone Out There, die een jaar geleden uitkwam. Een symbolische aftrap voor een nieuwe muzikale periode.

Solo

In het theater wordt haast ademloos geluisterd naar de verhalen over de totstandkoming van de liedjes. Bijna elk liedje heeft wel een persoonlijk verhaal en dan wordt Take Your Time Girl opeens ingezet. Er zijn zelfs toeschouwers die met de ogen dicht luisteren naar het liedje dat Niels schreef geïnspireerd door de hartslag van een ongeboren kind, een experiment dat verrassend goed uitpakte. Want daarmee laat Niels nog een keer echt goed zien wie hij is: hij schrijft, componeert en musiceert vanuit zijn hart. En dat doet hij goed.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter