Monsters of Rock

The Monsters of Rock 19 December in Poppodium Volt
Met ACinDC, Cowboys from Hell en Twisted Sisters

3 grootheden worden in een heerlijke avond geëerd.
ACinDC brengt de ultieme AC/DC tribute sinds tijden. Tientallen jaren podiumervaring in de AC/DC tribute wereld brengt deze rockers samen met een speciale cocktail tussen de ritmesectie van Action in DC, Bon Scott performer John Blandford en de energieke Erwin Wuite als Agnus. Garantie op een spetterende AC/DC show dus!

Cowboys from Hell is de beste en officiële Italiaanse tribute aan Pantera.
In 2004 na het overlijden van Pantera gitarist Dimebag Darrell besloot de band om samen deze grootheid te eren met een full dedicated set vol met hun allerbeste werk. Na vele shows kregen ze in 2006 de eer om bij Dean Guitars te tekenen voor een endorsement waar hun held Dimebag ook bij getekend was en werden zo de eerste officiële Pantera tribute band in Italië.

We openen de avond met niemand minder dan de TWisted Sisters een all-female tribute aan Twisted Sister natuurlijk. Een pure rock ’n roll show zoals je zou verwachten. Een tornado aan energie met een ode aan de legendarische 80’s rockers Twisted Sister. Alle hits vliegen je om je oren, stilstaan is geen optie en meebrullen (ok zingen mag ook) verplicht!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Zo 19 December 2021 - Zo 19 December 2021

Tijd: 18:00 - 23:00

Kosten: €22,50

Bestel tickets:

www.poppodium-volt.nl/programma/monsters-of-rock

Poppodium Volt

Odasingel 88 Sittard
Naar boven