Mike & Metsj

Karien Klaassens is al jaren de directrice van een rustoord voor mensen met psychische problemen. Burn-out, drugsverslaving, relatieproblemen, kortom voor elk probleem is er een juiste therapie te vinden.

Dramatherapeute Lenthe heeft haar eigen ideeën om de mensen in de kliniek te helpen. Ze besluit om de cliënten een toneelstuk te laten spelen voor familie en vrienden. Haar keus is gevallen op het sprookje van ‘Sneeuwwitje’. Niet alleen de cliënten staan op het podium maar ook de andere hulpverleners zijn vriendelijk verzocht om een rolletje mee te spelen. Wat zij met frisse tegenzin doen.

Het valt nog niet mee om de voorstelling op de planken te krijgen. Kent iedereen zijn tekst? Zijn de kostuums op tijd aanwezig? Heeft Sneeuwwitje niet te veel drugs gebruikt? Weten de dwergen nog welk mutsje ze op moeten? Wil de prins Sneeuwwitje nog kussen? Kan de boze koningin het allemaal nog wel aan of is zij zelf bijna rijp voor opname?

Waarschuwing vooraf: deze versie van Sneeuwwitje lijkt in niets op het eens zo zoetsappige sprookje wat je kunt uit je kindertijd!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter