Michelle David & The True-tones

In de nieuwe theatershow van Michelle David & The True-Tones wordt je meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden.

Wat startte als een project om de oorsprong van de soul en R&B te ontdekken transformeerde de loop der jaren in een heuse gospel muziekformatie! Michelle David & The Gospel Sessions was geboren en met zes uitgebrachte albums zijn ze zelfs voor een Edison genomineerd geweest.

De tijd vloog voorbij en daarbij evolueerde ook hun sound. Het gospel hoofdstuk werd afgerond en een nieuw verhaal stond op het punt om te beginnen. De oude artiestennaam werd weggestreept en maakte plaats voor een naam die de lading van de huidige muziek dekt: Michelle David & The True-tones!

De nieuwe naam voelt als een bevrijding voor het zestal. Het geeft ze de ruimte om te ontdekken en verschillende muzikale invloeden te integreren in hun eigen stijl. Dit heeft dan ook geresulteerd in genres als afrobeat, funk, soul, calypso en Marokkaanse gnawa die hun intrede hebben gemaakt.

Ondanks al deze veranderingen kan Michelle David & The True-tones één ding aan je garanderen. De basis blijft hetzelfde en swingt ouderwets de pan uit!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter