Geannuleerd: Metropole Orkest Big Band plays Quincy Jones Jazz Night 2020

Metropole Orkest Big Band speelt Quincy Jones

Dit najaar brengt de Metropole Orkest Big Band opnieuw een avondvullend eerbetoon aan een van de allergrootste muzikale legendes van onze tijd: Quincy Jones. Deze avond presenteert de band zijn allerbeste bigbandcomposities en arrangementen uit de jaren 1956 tot 1963.

Quincy Jones begon zijn carrière als trompettist maar ging als snel aan de slag als componist, arrangeur, bandleider en producer. Tijdens zijn prachtige carrière nam Jones bijna 3000 nummers en 300 albums op, maakte hij 51 film- en televisiesoundtracks en werd hij 80 keer genomineerd voor een Grammy, waarvan hij er 28 won. Een aantal van de grootste albums allertijden staan op zijn naam, denk bijvoorbeeld aan ‘Thriller’ en ‘Bad’ van Michael Jackson. Ook al is de muziek van Quincy Jones ruimschoots beschikbaar op een grote hoeveelheid albums, live uitvoeringen worden sinds de jaren zestig nog maar zelden gehoord.

Daar brengt de Metropole Orkest Big Band graag verandering in. In Parkstad Limburg Theaters spelen ze onder andere klassiekers uit het repertoire voor bigband als ‘The Birth of a Band!’, ‘Stockholm Sweetening’, ‘Boody Rumble’, ‘Moanin’’ en ‘Soul Bossa Nova’.

Voor uw veiligheid: Wat is er veranderd in onze theaters?

Wij kijken er naar uit om uw snel weer te zien. Mogelijk heeft u in deze tijd vragen over hoe wij uw veiligheid garanderen. Daarom hebben wij alles voor u op een rijtje gezet.

Zo kunt u tijdelijk kunt u niet uw eigen stoel maar alleen uw rang selecteren, bestelt u bij voorkeur online, komt u alleen met mensen uit uw huishouden naar het theater én annuleert u kosteloos uw tickets als u klachten heeft. Een overzicht van al onze maatregelen leest én ziet(!) u hier.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter