Mell & Vintage Future Roots & Romance III

Kom genieten van de Rhythm ’n Blues & Soul van Mell & Vintage Future, een unieke combinatie van Booker T & The MG’s, Sly & The Family Stone en een vleugje Adele en Janis Joplin. 

Mell is nu te zien in de serie Beste Zangers!

Maak kennis met Mell & Vintage Future, een Nederlandse band die bestaat uit drie getalenteerde muzikanten: Mell, Nico Brandsen en Ton Dijkman. Het was een match made in heaven toen deze twee veteranen in de bloei van hun carrière de aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem ontmoetten. Samen spelen ze ritmische rhythm ’n Blues & Soul die je meeneemt naar de wortels van de muziek. 

Met haar unieke stem weet Mell je meteen in het hart te raken. Nico Brandsen staat bekend om zijn edgy magie met vintage apparatuur en Ton Dijkman wordt beschouwd als een van de beste muzikanten van Nederland. In december 2021 ontving hij de Sena Humble Heroes Award. 

Mell & Vintage Future maakten in 2016 hun officiële debuut en begonnen met een reeks sterke singles die inmiddels niet meer weg te denken zijn op de Nederlandse nationale radio. Hun debuutalbum werd uitgebracht in mei 2019 en de single FOREVER ontving onlangs de gouden status in Nederland. Hun vertolking van Lou Reed’s PERFECT DAY werd gebruikt door Paramount Pictures in hun film THE IN BETWEEN (feb 2022).  

Over de theatershow 

Tijdens de theatertour in 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde in de aandachtige omgeving van het theater een onvergetelijke show op. Veruit de meest gehoorde reacties waren: “wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond”. Het enthousiasme van het publiek was ongekend en de plaatverkoop na afloop van de shows brachten het laatste album BREAK THE SILENCE zelfs op de eerste plaats van de Nederlandse vinylchart!

ROOTS & ROMANCE III is een fris vervolg op deel II. Verwacht nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band. Met avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem. 

De persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Nico, de achtergronden bij eigen liedjes, soms best grote onderwerpen, de redenen voor een bijzondere cover en classic love songs,  Mell & Vintage Future maken het tot een even opwindend als ontroerend geheel dat smaakt naar veel meer. En dus komt er meer, in ROOTS & ROMANCE III. 

Volop genieten, van jong tot oud! Iets nieuws en bijzonders. Mell & Vintage Future zijn een band die je niet mag missen. Kom naar dit theaterconcert en laat je meevoeren door hun soulvolle muziek.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter