Melanie (USA)

Woodstock legende Melanie naar Heerlen

Melanie Safka wordt gezien als de eerste en misschien wel een van de grootste singer-songwriters aller tijden. In ons land is zij bekend dankzij Woodstock en door haar prachtige songs zoals Beautiful People, Ruby Tuesday, Brand New Key, Lay Down (Candles in the Rain) en nog veel meer. Haar nummers worden nog steeds door vele popsterren gecoverd, waaronder Miley Cyrus, Cher, Macy Gray, Björk, Dolly Parton en onze eigen Mathilde Santing.

Woodstock

Het legendarische Woodstock festival vierde afgelopen zomer het 50-jarige jubileum. Melanie is een van de coryfeen daarvan. Zij maakte haar entree als singer-songwriter op dit befaamde festival, dat een hele generatie heeft beïnvloed en muziek voor eens en altijd veranderde. Melanie komt samen met haar getalenteerde zoon Beau-Jarred, die haar op de gitaar ondersteunt. Het optreden zal volledig in het licht staan van het fenomenale Woodstock-gebeuren van 1969.

Melanie vertelt voluit tussen haar songs over haar carriere en over haar entree op Woodstock. Na afloop blijft ze nog een poos in de foyer om met haar fans te ontmoeten!

Nergens was ik bekend, behalve bij jullie in Nederland

Melanie
Melanie (USA)-YouTube
Melanie (USA)-YouTube
Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter