Meerdere top-acts op Aerwinkel komend seizoen

Stichting Cultureel Aerwinkel is erin geslaagd om een boeiend en hoogwaardig muziekprogramma neer te zetten voor het seizoen 2018-2019. Zo is 3 februari de sopraan Ruzanna Nahapetjan te gast op Kasteel Aerwinkel in Posterholt en 19 mei violist Zoltán Bácsy Schwartz.

Nieuw is dat nu voor het eerst bij sommige optredens wordt afgeweken van de vaste tijd op zondagmiddag. Ook wil de organisatie meer gebruikmaken van de schitterende omgeving van Landgoed Kasteel Aerwinkel. Hierdoor wordt elk optreden een unieke belevenis.
Het seizoen 2018-2019 wordt vrijdag 12 oktober om 20.00 uur geopend met een concert van Valentina Tóth, een multitalent dat vanaf haar kinderjaren mensen in heel Europa versteld doet staan met haar briljante pianospel. In het kasteel vertolkt ze werk van Joseph Haydn en Ernst von Dohnányi.
Zondag 18 november om 15.00 uur gaat het roer muzikaal helemaal om als de bekroonde band Ramblin' Dog de bezoekers meeneemt naar de States voor een ruige middag met onvervalste akoestische blues.
Zondag 3 februari om 14.00 uur ontvangt de stichting op het kasteel de fantastische lyrische sopraan Ruzanna Nahapetjan, die wordt begeleid door gitarist Martin van Hees. Zij verzorgen een heel diverse muzikale middag rond hartstocht, romantiek en liefde.
Vrijdag 29 maart om 20.00 uur krijgt het programma een geheel andere muzikale wending met een optreden van Lola Marie & Trio Nostalgie. Zij wekken het nachtleven van weleer tot leven en verleiden het publiek met een heerlijke theatershow vol muziek uit de jaren twintig, muziek uit films en komedies, en Europese chansons.
Zondag 19 mei om 14.00 uur genieten de bezoekers van de supergetalenteerde violist Zoltán Bácsy Schwartz, die op de vleugel wordt begeleid door Éva Szalai. Samen brengen zij een subliem concert met oorstrelende muziek van componisten die allemaal iets met Hongarije hebben.
Het seizoen wordt vrijdag 21 juni afgesloten met een unieke bijeenkomst. Vanaf 21.00 uur verzamelen de gasten zich in de kasteeltuin, waar voordrachtskunstenaar Abe de Verteller met zijn meeslepende verhalen garant staat voor een onvergetelijke midzomernacht.

Cultureel Aerwinkel

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt bezoekers op een schitterende historische locatie buitengewone (muzikale) belevingen. Alle optredens vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt.
Kaarten kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar, tenzij anders vermeld. Kaartverkoop via www.cultureelaerwinkel.nl en aan de deur. Het reserveren van kaarten en/of arrangementen is mogelijk via 06-21-92-47-02 en reserveren@cultureelaerwinkel.nl. Voor meer informatie en tickets gaat u naar www.cultureelaerwinkel.nl.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter