Mark Foggo

Skanken totdat je erbij neervalt en je geen ‘ska’ meer kunt zeggen. Daar zorgt het Liverpoolse podiumbeest Mark Foggo wel voor. Foggo en zijn kompanen doen waar ze goed in zijn: ze verpletteren je met hun energieke, dansbare en vrolijke ska. Dat wordt geheid bezweet, bekaf en beschonken naar huis lopen.

Wie de ska-scène een beetje volgt, ontkomt niet aan deze naam. Mark Foggo is één van de grootste spelers in de ska-scene sinds de jaren ’80, en staat vooral bekend om zijn manische uitvoeringen, gekke persoonlijkheid, uitstekende ska-songs en ongelooflijke ska-shows met hoge energie. Hij wordt beschreven als een kruising tussen Mr Bean en Iggy Pop vanwege zijn maffe podiumoptredens en ook als een “Missionary of Ska” vanwege zijn nooit aflatende zoektocht om skamuziek over de hele wereld te spelen en promoten.

SUPPORT: SKARTACUS

SKArtacus zorgen met hun aanstekelijke ritmesectie, een hyper enthousiaste blazerssectie, 3 zangers en een live-percussionist voor een hot steamin’ skankin’ party!

De 11-koppige ska-/reggae-/rocksteady band uit het zuiden van het land is in januari 2018 opgericht. De geroutineerde muzikanten uit band als Janse Bagge, Juicy Lucy, Loose en WW Band weten hoe ze een vet feest bouwen.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter