Limburg Festival 2021

Daar waar het ene na het andere festival laat weten tot hun grote spijt editie 2021 te moeten cancelen, meldt het Limburg Festival voorlopig nog van geen wijken te weten. De voorbereiding voor een coronaproof Limburg Festival 2021 gaat volle kracht vooruit. Binnen deze voorbereidingen wordt uiteraard ingezet op een geheel veilige 39e editie van 25 tot en met 29 augustus.
Theater op Locatie

Ook dit jaar gaan we jullie weer verrassen met enkele bijzondere voorstelling op bijzondere locaties. Een tipje van de sluier:

DeJong&DeWitte nemen ons, met een iPod in de hand, mee het bos in voor de beeldende en muzikale voorstelling WoodLand.

George & Eran komen naar het zuiden met hun nieuwste voorstelling ‘George & Eran worden Veganisten’. Een voedselkomedie waarin zij zichzelf bevragen over hoe we in de praktijk omgaan met eten.

10e en laatste Ommetje Opera

Dit jaar is de 10e en voorlopig laatste editie van Ommetje Opera. Hiervoor gaan we terug naar waar het allemaal ooit begon: rondom het kasteel in Horn. Grote inspirator van het Ommetjes Opera, Gertie Poels, is inmiddels druk bezig met het verhaal, de artiesten en de route. En een mooie avondwandeling ter inspiratie is in deze mooie omgeving zeker geen straf!

Natuurlijk… Theater komt naar Nederweert én Weert!

Een oude bekende op een nieuwe locatie, hoe gaaf is dat! De theaterfietstocht Natuurlijk… Theater komt dit jaar voor het eerst naar de gemeente Nederweert en de gemeente Weert. De fietstocht gaat door beide gemeentes en local Francis Breukers gaat ons hierin ondersteunen. Trots en dankbaar zijn we voor deze nieuwe samenwerking.

De samenwerking met de gemeente Echt-Susteren betreffende Natuurlijk Theater is hiermee voorlopig beëindigd. Waardoor de 24e editie in 2019 als laatste in de boeken gaat.

Dans Promenade ook in Weert!

Dit jaar kun je tijdens een ontdekkende stadswandeling in Roermond én Weert gaan genieten van dans op bijzondere locaties. Want dat is waar de Dans Promenade voor staat. Vijf acts zullen je meenemen in de wereld van krachtige urban bewegingen tot fijngevoelige choreografieën. Dans mee met o.a. Jelena KosticMan || CO en Joost Vrouenraets met Marika Meoli 

Schrijf alvast in je agenda:
Zaterdag 28 aug: Dans Promenade Weert
Zondag 29 aug: Dans Promenade Roermond.

KIJKTIP George & Eran worden racisten vanavond op TV!

Voor iedereen die de voorstelling tijdens ons festival in 2019 heeft gemist of hem gewoon nog een keer wil zien, de hitvoorstelling George & Eran worden Racisten komt op TV! Vanavond om 23.00u op NPO3. Veel kijkplezier!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter