Kunstfladder Venray

Op zondag 14 juli van 11:00 tot 17:00 uur vindt de 9de editie van deze inspirerende kunstmarkt plaats in hartje Venray. Tijdens deze kunstmarkt staan ongeveer 70 kunstenaars op het Schouwburg- en Henseniusplein, die in marktkramen hun kunst presenteren, demonstreren en verkopen.

Wat is er te doen?

De bezoeker kan volop genieten van een gevarieerd kunstaanbod. Van schilderkunst, beeldhouw-, edelsmeed-, en glaskunst tot fotografie, textiel, mozaïek en papierkunst. Men kan zich verwonderen, zich laten betoveren of zich laten inspireren, maar natuurlijk ook een kunstwerk kopen. Verschillende kunstenaars werken tijdens de kunstmarkt live aan hun kunst en geven daarbij graag uitleg. Zo delen ze hun passie met de bezoekers van de markt.

 

Naast de prachtige kunstwerken valt er nog meer moois te beleven. Ook dit jaar zijn er enkele graffitiartiesten die ter plekke een kunstwerk maken. Wat het zal worden is nog een verrassing. Gedurende de dag zijn er muziek- en dansoptredens. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken. En wie dan moe is van alle activiteit en kijkgenot, kan uitrusten op een van de gezellige terrassen rondom de beide pleinen.

Een leuke dag voor jong en oud, vol inspiratie en nieuwe indrukken. Dat is wat een bezoek aan de Venrayse kunstmarkt meer dan de moeite waard maakt. Het parkeren en de entree is gratis. Voor meer informatie: www.kunstfladder.nl of www.facebook.com/kunstfladder.

 

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter