Kindercollege: Superkrachtbronnen

Nieuwsgierige kinderen opgelet! Tijdens dit Kindercollege kom jij alles te weten over superkrachtbronnen. Meld je dus snel aan!

Dit college barst van de energie!

Ga mee op onderzoek naar verschillende energiebronnen op energie-eiland en leer meer over de voor- en nadelen van deze bronnen. We maken gebruik van windenergie, testen ons eigen vermogen om energie op te wekken en maken gebruik van zonnecellen tijdens een heuse zonnehopperrace! Wist je dat je ook met behulp van een chemische reactie energie op kunt wekken? We proberen met de chemische taco batterij een windmolentje te laten draaien.

Dit Kindercollege sluit perfect aan bij het thema van Nederland Leest 2019: Duurzaamheid.

Tip: neem je ouders gratis mee. (Aanmelden is alleen voor kinderen, ouders hoeven zich niet aan te melden). Wil je meer weten over het onderwerp? Kijk na afloop bij onze informatieve jeugdboeken op de eerste etage! Dit college is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12+ jaar.

Dit college wordt gegeven door Mad Science. Mad Science biedt in meer dan 20 verschillende landen educatief en uitdagend science onderwijs aan. Speciaal voor nieuwsgierig en leergierige kinderen.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Meer Junior