Kinderboekenweek in het Munttheater

Op woensdagmiddag 9 oktober, midden in de Kinderboekenweek, organiseert het Munttheater samen met Bruna Weert een gezellige middag vol activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

Ontmoet je favoriete schrijfster, koop haar nieuwste boek en laat het meteen door de schrijfster signeren of kom naar een leuke kindervoorstelling! Bekijk alvast onderstaand programma, het volledige programma zal later bekend worden gemaakt.

Voorstelling ‘De Boekeling’ (2+)

De allerkleinsten gaan in deze voorstelling op reis met mevrouw Boekeling. Zij is gek op boeken, en in haar handen komen ze tot leven. Ze veranderen in een auto, een trein, in een appel of een zee vol vissen. Maar er zijn ook eigenwijze boeken die dansen, kriebelen en giechelen. Er ontvouwt zich een fantasievolle wereld waarin kinderen mogen meezingen en bewegen.

Tosca Menten (Meet & Greet)
Speciaal voor de Kinderboekenweek schreef Tosca met Jozua Douglas de verhalenbundel ‘Pech onderweg – Over barre tochten en rampzalige reisjes’. Tosca is de schrijfster van de Dummie de Mummie-serie, en ze vertelt alles over de reizen van Dummie de Mummie naar Egypte, New York, Oostenrijk, Rome en Jamaica.

Niki Smit (Meet & Greet)
De schrijfster van de razend populaire 100%-serie, voor meiden van 8 tot 15 jaar. Niki Smit heeft een grote passie voor mode, vintage en grote steden zoals New York, Parijs en Tokyo. Je kunt heerlijk met haar kletsen en met haar op de foto. Natuurlijk wil ze je boek signeren, en praat ze je bij over fashion trends van over de hele wereld!

Mirjam Mous (Meet & Greet)
Mirjam schrijft boeken voor verschillende leeftijden. Kinderen vanaf 7 jaar kennen vast haar serie over Vigo Vampier, maar ook haar thrillers als ‘Boy 7’ en haar meidenboeken zoals De Strandtent-serie zijn razend populair!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Meer Junior