Kerstmarkt Thorn

Beleef de kerstsfeer in Thorn
Het witte stadje Thorn is dit jaar voor de 26e keer decor voor een romantische kerstsfeer. De traditionele Kerstmarkt zal plaats vinden, in de sfeervol aangeklede historische kern van het witte stadje en op Kasteelhoeve De Grote Hegge. De meer dan 70 standhouders bieden de bezoeker een uitgebreid en zeer gevarieerd assortiment.
Valkeniers van Birds@work zijn aanwezig met verschillende roofvogels om demonstraties en uitleg te geven. De demonstraties vinden plaats om 13.00 uur en 15.00 uur, op locatie De Grote Hegge.
Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels en overheerlijke oliebollen. Het koor “Equal Voices” uit Nederweert zal u mee terugnemen naar de tijd van Dickens en Scrooge muziek zingen in de straten van Thorn.

De kerstmarktbezoeker kan van 12.30 - 17.00 uur vrij binnenlopen in de prachtige Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles onder de titel “Abdijconcertino’s”. Deze miniconcerten zijn al jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn.
Er is voldoende parkeergelegenheid en tussen De Grote Hegge en de historische kern pendelt gratis een paardentram.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter