Kentucky Snake Oil & Special Guest Rachel Croft

Kentucky Snake Oil & Special Guest Rachel Croft delen samen het podium op donderdag 8 december

Laten we twee geweldige acts terug het podium op krijgen in Sittard-Geleen.
Zowel Kentucky Snake Oil als hun special guest van deze avond Rachel Croft betraden al eens ons podium, maar voor deze speciale avond delen ze hem samen.

De Engelse Rachel Croft groeide op met haar wortels diep in de Folk muziek. Ze leerde zichzelf gitaar spelen en was als ‘Busker’ een bekend beeld in de straten van York, waar haar eigen stijl en fantastische stem diepe indruk maakten.

Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van Bluegrass, Country en Americana. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns.

In november 2021 treffen Rachel Croft en de leden Kentucky Snake Oil elkaar tijdens een festival. Er is een klik, en het idee ontstaat om samen een concertprogramma samen te stellen. Nieuwe songs uit de pen van Rachel, in een rootsy bewerking van Kentucky Snake Oil.

Een heerlijke mix van ‘American Roots Music’ en de eigenzinnige nummers van een van Engelands meest veelbelovende singersongwriters.

American Roots And More!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter