KennisMaker: Hoogbegaafdheid, meer dan intelligent

Hoogbegaafdheid is een onderwerp dat vaak omgeven is door misvattingen en zelfs een taboe lijkt te zijn om over te praten. Mensen die hoogbegaafd zijn, voelen zich soms ongemakkelijk om dit kenbaar te maken, uit angst dat ze opscheppen. Aan de andere kant denken veel mensen dat hoogbegaafden geen tegenslagen kennen omdat ze zo goed kunnen leren. Niets is echter minder waar. Wil je hier meer over weten, bezoek dan bijeenkomst met als thema “Hoogbegaafdheid, meer dan intelligent.” Deze gratis bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 7 oktober om 13.00 uur bij Bibliocenter Weert.

“Ik leer het je zelf te doen!” is het motto van deze bijeenkomst, waarbij de focus ligt op het begrijpen van hoogbegaafdheid als meer dan alleen intelligentie. Het gaat ook over de vraag of iemand nog steeds zichzelf kan zijn of dat ze zich te veel hebben aangepast aan hun omgeving. Ivy Janssen zal dieper ingaan op dit aspect van hoogbegaafdheid.

Over KennisMaker Ivy Janssen
Ivy Janssen is de eigenaresse van Breinformatief en heeft na jarenlange onderwijservaring nu haar sporen verdiend als hoogbegaafdheidsexpert en onderwijskundig adviseur voor Wil’skracht.

Deelnemen
De toegang tot deze bijeenkomst is gratis, geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden via de website www.bibliocenter.nl/kennismakers.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter