Jim Speelmans – Huppethee


Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy circuit. In menige show is hij al 15 jaar de apotheose, de uitsmijter van de avond. Daar is een speciale mix van kunde, talent, ervaring en klasse voor nodig die hij graag in de ECI laat zien.

Het mag schuren
Tegenwoordig is het gemeengoed om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. Jim Speelmans toont aan dat er meer mogelijk is. Durf is een van zijn belangrijke karaktereigenschappen. Teksten mogen ‘schuren’. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien, wat het onderwerp ook is. Eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk. Huppethee!

Goed om te weten
Waarschijnlijk heb jij al vaker om Jim gelachen zonder dat je het wist. Jim is namelijk de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld. Nu komt hij met zijn eigen show. Een dynamische solovoorstelling met een hoge grapdichtheid. Een komische, kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier.

Terugblik
Vorig seizoen stond Jim Speelmans met de voorstelling Funny Talents al in de ECI. Kon jij er niet bij zijn? Zorg er dan voor dat je er dit seizoen bij bent!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter