Jazzmeia Horn (us) x Jazz Orchestra of the Concertgebouw

De Bigband van Nederland en dé nieuwe sensatie binnen de vocale jazz. “Horn is among the most exciting young vocalists in jazz…” – The New York Times.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, dé bigband van Nederland, komt naar Heerlen met de multi award winnende jazzvocaliste Jazzmeia Horn. Vanwege de tijd van het jaar zullen in dit feestelijke concert naast stukken van Jazzmeia’s nieuwe album ook enkele kerstklassiekers vol sprankelende swing klinken.  

De nieuwe sensatie binnen de vocale jazz

Je zou bijna denken dat Jazzmeia Horn voorbestemd was om jazz vocalist te worden vanwege haar naam, maar pas toen ze als tiener een CD van Sarah Vaughan aangereikt kreeg begon het vuur in haar te branden. Sindsdien wordt ze gezien als de nieuwe sensatie binnen de vocale jazz, en dat gegeven heeft ze nogmaals onderstreept met haar derde bigband album ‘Dear Love’, waar ze overtuigd met fenomenale zang, scats en spoken word. Samen met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, dé top bigband van Nederland, zorgt ze voor een feestelijk concert waar je naast stukken van ‘Dear Love‘ ook nieuw werk van haar aankomende nieuwe album ‘Messages‘ zal horen!

Deel deze activiteit:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter