Internationaal Straatmuzikanten Festival Roermond

Zaterdag 20 juli a.s. staat in de Roermondse binnenstad voor de allereerste keer het Internationaal Straatmuzikanten Festival Roermond op het programma. Het initiatief komt van ondernemersvereniging Biz. Op 10 locaties staan evenveel straatmuzikanten die een breed en aansprekend scala aan muziekstijlen ten gehore brengen.

 

Aantrekkelijke stad

Dat Roermond een prachtige binnenstad én een aansprekend winkelaanbod heeft, weten we al lang. We weten ook dat cultuur voor meer dan alleen wat kleur in stad en regio zorgt. Tijdens het Internationaal Straatmuzikanten Festival komen binnenstad én cultuur prachtig samen. De 10 straatmuzikanten/acts, waaronder de internationaal gerenommeerde ‘Rolling Beat Machine’, staan op 10 van de mooiste plekken in de stad …

 

Biz

De ondernemers in de binnenstad van Roermond werken hard aan een gastvrije, gemoedelijke en stijlvolle binnenstad. De suggestie van de ECI cultuurfabriek om een Straatmuzikanten Festival te organiseren sloot daar naadloos op aan. Voor de organisatie tekent Roermondenaar en oud-straatmuzikant Arno Guveau. Arno reisde de wereld rond en speelde als sessiemuzikant met internationale muzikanten als Arthur Conley, Lee Goodall e.v.a.

Artiesten en locaties

Deja              Onderaan Paredisstraat nabij ZigZag

Coen van Dam            Onder de boog Abdijhof

Collin Hoeve            Station

Pega Loca         Kathedraal

Being Noble       Hema

Ruben Schaap            Roercenter

Rolling Beat Machine    Bibliotheek/Historiehuis/Entree Roercenter

Dr. Funk & Mr. Soul     Kruising Steenweg/Heilige Geeststraat

Sanrocka          Ingang Markt vanaf Neerstraat/Artistika

Christian Martens Hamstraat/Janssen Quicken

 

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter