Informatiebijeenkomst Studiekringen

Ben je op zoek naar een boeiende en stimulerende manier om nieuwe mensen te ontmoeten naast je dagelijkse bezigheden? Dan is een studiekring misschien iets voor jou. In het najaar start Bibliocenter Weert met twee nieuwe studiekringen. Op 2 oktober heb je de kans om vrijblijvend kennis te maken en te ontdekken of een studiekring bij je past.

Een studiekring is een vaste groep van tien tot twintig personen die eens in de twee weken bij elkaar komt. Tijdens deze bijeenkomsten worden actuele onderwerpen besproken en wordt er dieper ingegaan op een door de groep geselecteerd thema.

Deelnemers
Een studiekring is geschikt voor jou als je nieuwsgierig bent, kennis wil delen en jezelf wil verdiepen in boeiende gesprekken met anderen. Een studiekring gaat verder dan alleen het volgen van maatschappelijke ontwikkelingen; het draait ook om het delen van persoonlijke ideeën en meningen. Dit kan leiden tot sterke vriendschappen en een hechte groep mensen.

Onderwerpen
De onderwerpen die in studiekringen worden behandeld zijn zeer gevarieerd. Naast actualiteiten kun je denken aan onderwerpen zoals economie, filosofie, hobby’s, reizen, voeding of gezondheid.

Meer informatie en aanmelden
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over de studiekringen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst bij Bibliocenter Weert op maandag 2 oktober. Er zijn twee sessies:

  • Studiekring middag: van 14.00 tot 16.00 uur.
  • Studiekring avond: van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden kan op de website van Bibliocenter: www.bibliocenter.nl/agenda/studiekring .

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter