Groot Gala van de Buut

POSTERHOLT Alleen maar kampioenen op de bühne

Boekpien van ’t lache op Groot Gala van de Buut

Zin om een middag lekker te lachen met de top van de Limburgse en Brabantse buut? Kom dan op zondag 14 april naar het Groot Gala van de Buut in Sporthal De Wieë in Posterholt.

Zeg nou zelf… een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. En geloof maar dat het lachen wordt als de fine fleur van de buutteredners zich aan je voorstelt. Tijdens dit gala treden alleen maar kampioenen op, met natuurlijk Bas van Neer en Andy Marcelissen, de Limburgse en Brabantse kampioen van 2019.

Andere ronkende namen op het affiche: Berry Knapen (meervoudig Brabants kampioen), Fer Naus (meervoudig Limburgs kampioen), Rob Scheepers (meervoudig Brabants kampioen) en Bjorn Smits (Limburgs kampioen 2018). De presentatie is ook dit jaar weer in handen van Peter Vaassen.

Wie erbij wil zijn, moet snel zijn: er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze middag vol humor. Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 16,50 aan de kassa. Verkrijgbaar via www.amazingpostert.nl, bij Cube Computers of Auto Bustin in Posterholt. De kampioenen beginnen om 14.30 uur, maar de zaal is open vanaf 13.30 uur. We wensen je väöl boekpien van ’t lache!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter