gratis proefles Taoïstische Tai Chi ™ kunsten

Benieuwd wat Taoïstische Tai Chi kunsten is en hoe het kan helpen? De Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland geeft iedere woensdag les in het huis van de wijk Het Zonneveld, Stadhoudersstraat 75 in Blerick van 19:00 uur tot 20:30 uur. Tijdens de lessen wordt kennisgemaakt met de choreografie van de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De eerste les is een gratis proefles. Later instromen is mogelijk.

Tai chi werkt stressverlagend en is goed voor circulatie, balans, houding, kracht en flexibiliteit. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie.

Leden zijn welkom in alle klassen van de vereniging zowel in Nederland als in 25 andere landen, zonder bijkomende kosten.

Het taoïsme benadrukt spirituele ontwikkeling door het cultiveren van lichaam en geest, met als uiteindelijk doel in harmonie te komen met jezelf en met de wereld.  De grondbeginselen van de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland zijn een afspiegeling van de taoïstische tradities waarin vrijwilligerswerk en anderen helpen belangrijk zijn.

Contact

Aanmelden en info:

website  www.taoist.nl

email info.oost@taoist.nl

telefoon 0492-769032

 

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter