Geluk bij een ongeluk

Marjolein Heijltjes & Rob Mennen

Geluk bij een ongeluk


Deze voorstelling is verplaatst van 30 mei naar 25 juli 2021. Heb je een ticket voor 30 mei dan is deze gewoon geldig op 25 juli.


Marjolein en Rob gaan op muzikale ontdekkingsreis waarbij ze elkaar opzoeken, uitdagen en uit elkaars comfortzone halen. Een zoektocht naar dat kleine hoekje, want ongeluk is niet te vermijden, tenzij je geluk hebt. Momenten van ontroering, absurditeit en herkenning gaan hand in hand, maar dan wel op 1,5 meter afstand.

Over Marjolein Heijltjes

Marjolein is sinds het afronden van de Musicalopleiding in Tilburg (2013) fulltime werkzaam als zangeres, actrice en vocal coach. Door haar veelzijdigheid en warme stemgeluid kan zij menig genre aan. De afgelopen jaren stond zij als soliste, maar ook met diverse bands en orkesten op uiteenlopende evenementen. Maar de liefde voor het theater zit diep en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dit theaterconcert voelt dan ook als thuiskomen, in haar ‘eigen’ ECI waar ze werkt als zangles & musical docente.

Over Rob Mennen

Rob is een veelgevraagde en graag geziene pianist/begeleider. Hij tourde o.a. met Mirusia en Maurice Hermans en werkt met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid, Brigitte Heitzer en vele anderen. Rob is een echte ‘pianovirtuoos’ met daarnaast een geweldig gevoel voor humor.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter