Frank Boeijen

Een concert als een warme jas

Zijn onmiskenbare stem. De liedjes uit het hart. Zijn band die past als een warme jas. Maar ook met zijn persoonlijke verhaal raakt Frank Boeijen het hart van zijn publiek, om daar lange tijd te blijven.

Voor Frank Boeijen is het vanzelfsprekend dat hij zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uitvindt. Bekende liedjes van toen als De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart of Vaderland brengt hij in verrassende arrangementen naar het heden en plaatst hij naast nieuw werk: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde.

Een reis door de tijd
Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert Frank Boeijen met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om het publiek keer op keer te verrassen. Aan de hand van zijn liedjes maak je een reis door de tijd van de jaren 80 naar het heden. Popmagazine Heaven: ‘Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.’

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter