Erik of het klein insectenboek

Erik of het klein insectenboek

Setovera brengt in dit jubileumjaar de wervelende familievoorstelling “Erik of het klein insectenboek”, naar het welbekende werk van Godfried Bomans. Samen met de jeugd van de Setokids zetten ze een voorstelling neer die een lust voor het oog en oor is, met prachtige kostuums en mooie muziek transformeren ze in insecten en verandert het toneel in de “Wollewei”. Samen ontdekken ze dat de insectenwereld nog eens niet zo gek veel anders is dan de mensenwereld.

Het stuk draait om Erik Pinksterblom die op een wonderlijke manier in het schilderij “De Wollewei” belandt. Hij ontmoet daar levensgrote insecten: de bekakte wespenfamilie Vliesvleugel, een hommel die filosoof beweert te zijn, een slak die een slakkenhotel runt, een vlinder die hij helpt, ijverige mieren en de doodgravers die de spreuk “zolang er leven is, is er hoop” wel heel bijzonder interpreteren.

Een familievoorstelling, geschikt voor alle leeftijden vanaf 7 jaar, met voor kinderen t/m 12 jaar een extraatje.

Nu hoor ik u denken: een familievoorstelling..... Dat is zeker een stuk voor kinderen met hun papa’s en mama’s. In veel gevallen is dit zo, maar bij deze voorstelling niet. Jazeker, het stuk is geschikt voor kinderen, met het mooie decor, de fantasierijke kostuums, felle kleuren in de wereld van de insecten. Het verhaal is voor kinderen prima te begrijpen. Echter ook voor volwassenen is dit een leuk stuk waarbij volop gelachen kan worden. Sommige grappen zijn echt voor volwassenen, maar kinderen pikken hiervan mee waar ze aan toe zijn. Een echt gezellige avond uit, met daarbij ook nog een mooie boodschap.

 

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Wo 20 September 2023 - Wo 20 September 2023

Tijd: 19:30 - 22:00

Kosten: €17,50

Bestel tickets:

www.ticketcrew.nl/tickets/Setovera

‘t Gasthoês

Gasthuisstraat 25, 5961 GA, Horst
Naar boven