Ed Struijlaart – Alles op rood

Was de sprong 10 jaar geleden het waard om alles op rood te zetten?

Na het succes van het theaterconcert Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran komt Ed Struijlaart met een nieuw persoonlijk programma. In Alles op Rood neemt de gitarist je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen tien jaar.

Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Maar, waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? In 2010 nam Ed die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek. Nu, tien jaar later maakt hij de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?

Rad van Fortuin

In dit theaterconcert speelt Struijlaart zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef. Het lot bepaalt het programma. Op bepaalde momenten in de voorstelling zal een rad van fortuin bepalen welk lied er gespeeld gaat worden. Geen enkele voorstelling is dus hetzelfde.

Podcast

Net zoals bij de Gitaarmannen maakt Ed bij deze voorstelling een podcast. Hierin spreekt hij met gasten die net zoals hij vol voor hun passie zijn gegaan.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter