Cultuurpodia presenteert concert Luna Zegers

flamenco- en jazzzangeres Luna Zegers

Zangeres, componiste en schrijfster Luna Zegers studeerde, als allereerste niet van Spaanse origine zijnde, af in de geschiedenis van flamencozang aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona. Zij studeerde eveneens jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze in 2010 cum laude haar diploma behaalde.

Begin 2017 verscheen haar eerste album Entre Dos Mundos,(Tussen Twee Werelden), waarop ze haar leven tussen Spanje en Nederland, tussen flamenco en jazz, en tussen leven en dood bezingt. De composities, teksten en arrangementen van alle composities zijn van Luna’s hand. In november 2017 verscheen haar autobiografie SOLO, waarin ze haar ontroerende levensverhaal over verdriet en rouw en de troost van de rauwe flameco optekende. (www.lunazegers.com)

Op zondag 25 maart 2018 trad Luna al eens op in het Beeldhouwatelier met flamencozang. Het optreden was niet alleen uitverkocht maar voor de aanwezige gasten indrukwekkend en mooi. Velen gaven toen al aan dat als Luna nog eens zou optreden ze erbij wilden zijn.

Op zondag 14 april 2019 laat Luna ons genieten van haar Jazz-zang: een mix van jazz standaards, Braziliaanse bossa nova, Argentijnse tango, en andere mooie stukken uit de latin wereld zoals muziek van Buena Vista Social Club en andere Cubaanse liederen.  Zij wordt begeleid door de Argentijnse jazzgitarist Álvaro Rovira Ruiz, die sinds een aantal jaar in Rotterdam woont.

Bij gelegenheid van het succesvolle optreden van Ton Engels is dit optreden al aangekondigd. Ook toen gaven vele gasten aan dat ze het optreden niet wilden missen. Wees er derhalve op tijd bij, want vol is vol.

Ontvangst gasten vanaf 10.30 u met koffie/thee+. Entree 15,00.

Kaarten vanaf 5 maart 2019 te te koop bij Peter Klaasen (bij voorkeur per email peter@klaasen.biz  of anders per telefoon 077-3077397).

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter