Bruce & Wij Theatertour

Een avondvullende muzikale show over Bruce Springsteen, vriendschap en verlies.

In de voorstelling Bruce & Wij staat de liefde voor Bruce Springsteen centraal. Aangevoerd door een energieke live-band met glansrollen voor Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk, delen de vrienden Kluun & Leon Verdonschot het verhaal over hun band met Bruce, en met elkaar vía Bruce. Samen met tv-persoonlijkheid Art Rooijakkers reizen de vrienden de hele wereld over om hun held live te zien spelen.

Eerbetoon

Tot voor kort waren de vrienden Art, Leon en Kluun met zijn vieren en reisden zij net als vele andere fans Springsteen zo vaak mogelijk achterna; tot in februari 2020 hun vriend Erik van der Bruggen overleed. Zoals zo vaak vielen de teksten van Bruce Springsteen en het leven op dat moment samen.

Soundtrack van het leven

Bruce & Wij is een voorstelling over vriendschap, liefde en Bruce, en alles dat die drie met elkaar te maken hebben. Je hoort het in de verhalen en uiteraard in de muziek; heel veel muziek van Springsteen, die de soundtrack van vele levens schreef. Ook die van deze drie mannen uit Limburg en Brabant, 6000 kilometer van New Jersey.

Te gast bij Khalid & Sophie (NPO1)

Art Rooijakkers, Leon Verdonschot & Kluun vertelden bij Khalid & Sophie op NPO1 over de voorstelling (en over Bruce) en daarnaast speelde Joost Marsman onder begeleiding van gitarist Reinier Scheffer het nummer ‘No Surrender’. Het gesprek aan tafel met Sophie is hier terug te zien.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter