Breakfast Club Talents

The Breakfast Club x De Week van de Limburgse Popmuziek op zondag 1 augustus.
Deze avond zal in het teken staan van de eigen talenten; Luka Bloom en Stephany Joanna met de support van dj AKRA.

Luka Bloom studeert aan de Creative Business in Amsterdam en dat is niet voor niks want op die manier kan ze haar muziek laten stralen als niemand anders. Ze zet haar muziek in een eigen gecreëerde spotlight waardoor mensen niet om haar heen kunnen. Met een laid-back R&B sound met een jazzy randje maakt ze het genre haar eigen. In 2020 bracht ze haar eerste single “Try” uit en werkt momenteel aan haar tweede single en debuut plaat. Een mooi inkijkje dus naar wat gaat komen in 2021 op 9 januari.
Stephany Joanna is een van de talenten uit de Breakfast Club talentenpoule. De jonge zangeres timmert hard aan de weg met haar eigen muziek. In 2020 bracht ze haar singles “Fallen” en “Castle for my Bi$h” uit die beide met open armen werd ontvangen.

The Breakfast Club is een jongeren stichting die zich inzet voor jonge creatieven in de breedste zin van het woord. Met als doel deze talenten een platform te bieden.

Deze show is onderdeel van De week van de Limburgse Popmuziek en is mogelijk gemaakt door Pop in Limburg. Hierdoor is deze show gratis te bezoeken, maar door de huidige maatregelen gaan slechts 50 tickets in de verkoop, mocht in juli blijken meer mogelijk te zijn zullen we opschalen. Wees er dus snel bij om je gratis ticket te bemachtigen.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter