Bob’s Adventure Store Herfstwandeling

Wandel mee met de Bob’s Adventure Store Herfstwandeling op zondag 20 oktober!

Heerlijk wandelen en genieten van alles wat de mooie natuur ons in de herfst te bieden heeft; dat kan met de Bob’s Adventure Store Herfstwandeling op zondag 20 oktober. U kunt kiezen uit afstanden van 30, 20, 15, 10 of 7 km. Ook leuk om te doen met het hele gezin. De routes lopen voornamelijk over onverharde en rustige, verharde wegen door het prachtige grensoverschrijdende natuurgebied Kempen-Broek.

U kunt starten vanaf 08.00 uur bij Partycentrum-Restaurant de Sluis, Industriekade 58 in Weert. Afhankelijk van de te lopen afstand kunt u starten vanaf 08.00 uur tot 14.00 uur. Het secretariaat is geopend tot 15.00 uur. De organisatie is in handen van Atletiek- en Wandelvereniging Weert.

Onderweg kunt u lekker bijkomen op onze gezellige verzorgingspost. Hier wordt u verwelkomd met livemuziek en kunt u tegen een vriendelijk prijsje genieten van veel lekkers. We serveren onder andere heerlijk zelfgemaakte soepen, broodjes gezond en natuurlijk Limburgse vlaai. Voor meer informatie; kijk op de site www.avweert.nl.

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter