AMAZING POSTERT

Harmonie Wilhelmina gaat Posterholt en omstreken op zaterdagavond 13 april verbazen met een wel heel bijzonder concert: Amazing Postert. Dit is allesbehalve een ‘standaard’ Promsconcert, maar een show waarbij het publiek een hoofdrol krijgt. Amazing is te lezen als ’n mee-zing-concert én als een verbazingwekkend mooi concert. Wat het publiek dan moet doen? Meezingen natuurlijk! Met behulp van de teksten die op grote schermen worden geprojecteerd, kan iedereen meedoen.

De muziek is 100% live! De harmonie treedt samen met twee Remunjse jonges, Big Benny en Rob Reyners, op in de sporthal in Posterholt. Uiteraard worden de echte krakers van Benny als Leever te diek in de kis en Beer en Whiskey gezongen samen met het 1000-koppige publiek. Daarnaast zorgt Rob Reyners voor een hoog wow-gehalte met prachtige ballads, een vleugje jazz en swing en stevige rock.

Om flink te kunnen rocken, speelt een combo bestaand uit muzikanten van band 10 Feet Up mee met de harmonie. Debby Thebrath en Robin Schreurs, twee zangtalenten uit het eigen dorp, vertolken samen met Wilhelmina en het combo bijzondere nummers van onder andere ACDC, Dusty Springfield en Handsome Poets. Meer dan 30 nummers van pop tot rock en van licht klassiek tot Limburgstalig staan op de playlist in de tot concertzaal omgetoverde sporthal. Als klap op de vuurpijl speelt de harmonie samen met maar liefst dertig gitaristen: vijftien lokale guitar heroes én vijftien kids van de basisschool die speciaal ukelele hebben leren spelen. Als dat niet gaat knallen..! De afterparty wordt verzorgd door 10 Feet Up.

Kaarten voor Amazing Postert kosten € 15,50 in de voorverkoop (€ 18,50 aan de kassa). Verkrijgbaar via www.amazingpostert.nl en bij Auto Bustin en Cube Computers in Posterholt. Op deze website vind je tevens meer informatie en leuke filmpjes!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter