Ellen Foley & Band

Deze voorstelling is van 6 maart 2021 naar 15 januari 2022 verplaatst vanwege de corona-maatregelen. Heb je een ticket voor 6 maart gekocht, dan is dit ticket gewoon geldig voor 15 januari 2022.


De ster van Paradise By The Dashboard Light in de ECI cultuurfabriek!

Sinds de wereldhit van Meat Loaf kan niemand meer om Ellen Foley heen. Direct na de release ontstond er tumult en rumoer: was de dame in de clip wel de echte zangeres? Nee, zo bleek. De vrouwelijke stem was die van Ellen Foley. Net zoals op de rest van de nummers op ‘Bat Out of Hell’. Haar naam was in één klap gevestigd.

Na haar Meat Loaf-periode zette de Amerikaanse zangeres het succes voort met haar solo-album Nightout dat twee superhits voortbracht: We Belong To The Night en What’s The Matter Baby. Twee albums volgden waarna ze zich stortte op haar werk met en voor anderen: van Joe Jackson tot The Clash, en van musicals op Broadway tot filmrollen in Cocktail (met Tom Cruise) en Fatal Attraction.

Ruim 40 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en tourt de levende rocklegende weer met haar band de wereld over. En natuurlijk ontbreken de hits niet!

Deel deze activiteit:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Za 15 januari 2022

Tijd: 21:00

Kosten: €25,00

Meer informatie:

www.ecicultuurfabriek.nl

ECI Cultuurfabriek

ECI 13 Roermond
Naar boven